Velkommen til distriktsprøve i Balsfjord

Balsfjord og Storfjord sau og geit arrangerer gjeterhundprøve ved Josefvatn 9 og 10. september. Klasse 3 prøvene er tellende i Troms-cupen.

Klasse 1 og 3. Klasse 3 kjører med deling. Påmeldingsfrist fredag kl 15. Startkontingent er kr 300,- per hund. Vi tar kort og kontant. Husk vaksinasjonsbevis og medlemskort i NSG. Påmelding til Jørgen Bjørkli på epost joebjo2@online.no eller sms til 97167599.

Oppstart kl 9:00 begge dagene. Lørdag starter vi med klasse 3 og avslutter med klasse 1. Søndag går klasse 1 først og så avslutter vi med klasse 3.


Mulighet for campingvogn og bobil på Bjørkli. Vi ordner til med benker og bål på tunet på Bjørkli på lørdagskvelden slik at vi kan ha en sosial samling etter prøven på lørdag. Ta med grillmat dersom dere ønsker å grille.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar