Prøvesesong 2017

Noen har så vidt startet med lamming og andre er snart ferdig. Vi går i møte en prøvesesong etterfulgt av sanking. TGL vil minne på hva som er viktig før prøvene starter.

  • Husk at hundene må ha godkjent vaksine for å kunne delta på prøve, dette for å unngå evt.smitte. Sjekk i helseboka til din hund                           
  • NSG MEDLEM. I vedtak rådet gjorde i februar (jfr. 5/2013) sier at alle som skal være med på aktiviteter i regi av lag/nemnder innenfor NSG skal være medlem. Et fullverdig medlemskap kan være støttemedlem, husstandsmedlem eller hovedmedlem.           
  • De som er med på gjeterhundprøver, har plikt til på forhånd å sette seg inn i og følge reglene, og orientere seg om praktiske forhold på den enkelte prøve. Ved påmelding til den aktuelle gjeterhundprøven aksepterer man reglene Norsk Sau og Geit har bestemt. – Lov om dyrevelferd skal følges – Anti-dopingreglementet til NKK skal følges.                                          
  • Ta med vaksinasjonspapirene til din hund samt bevis på at NSG medlemskapet er betalt da dette kan bli sjekket.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar