Invitasjon til distriktsprøve i Balsfjord 29. og 30. august

Balsfjord og Storfjord sau og geit har gleden av å invitere til gjeterhundprøve i helga. Klasse 1 og klasse 3. Klasse 3 løpene er tellende i Troms-cupen.

Sted: Josefvatn (Finntjeldbakken). Prøven på lørdag starter kl 10 med klasse 3, og klasse 1 følger på etter at siste ekvipasje er i mål på klasse 3. Prøven på søndag starter kl 9 med klasse 3. Dommer er Øyvind Trondsen.

Salg av mat og drikke.

OG PUBLIKUM!!!! Dere er hjertlig velkommen!

Påmelding til prøven til Jørgen Bjørkli på 97167599, epost joebjo2@online.no eller som melding på fb. Startkontigent kr 300 per startende hund. Påmeldingsfrist torsdagskveld kl 23:59. Startlista blir trukket fredags ettermiddag.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar