Målselvtreffet 9-10 august

Oppstart lørdag og søndag kl. 10.00 Det er fullt mulig å komme allerede på fredag å campe for de som vil det. Påmelding til treffet på stedet: Kr. 50,- pr. dag pr. hund Komiteen har satt opp en klasse 1 prøve men pga lite sau ønsker arrangørene at denne prøven skal forespeiles nybegynnere.Påmelding prøve på stedet. Kr. 200,-Den starter søndag klokken 14.00 

 Vi ser fram til ei flott helg med både nye og gamle deltakere.
Arrangørene vil dele opp deltakerne i grupper der de blir fulgt opp av instruktør.Arrangørene vil også ha 1 instruktør til å følge opp ei gruppe gjeterhundførere som er nær en prøve. Ungdomshuset blir brukt som base der vi kan campe. Der blir det åpent slik at dere kan benytte dere av toalett. Skulle det bli fullt der finnes det mulighet å campe på gården. Det blir salg av kaffe, pølser,brus og vaffler. Ta med stol, grillmat og fløyta.   Arrangørene i Målselv ønsker dere alle sammen hjertelig velkommen til ei trivelig helg.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar