DP i Nordreisa 2013

På bildet ser vi de tre beste. Fra høyre Anders Boltås, i midten vinneren av kl 1 Morten Fredriksen og til venstre Herleif Jensen.

Til over 90 poeng!

Med stor ro og kloke valg styrte Morten Fredriksen sin hund Tobben til 91 poeng i klasse 1 i Nordreisa. Det var veldig lettflytta sauer, og på kort bane, så dette var vanskelig. Morten og Tobben klarte allikevel på en imponerende måte og roe ned sauene, og styrte de gjennom banen på en elegant måte. De vant knepent foran veteranen Herleif Jensen med sin nye hund Tia på 90 poeng og Anders Boltås som fikk 83 på sin andre prøve.

TGL gratulerer 

Et flott arrangement.

Vi må ikke glemme arrangementet i Nordreisa. Det var et mønster arrangement. En flott gård (Rotsund gård)med et flott vertskap som åpnet sine dører. Jevne sauer som var utfordrende nok til og skille hundene. Sauene var i tillegg nyklipte. Utsettingen gikk på skinner.  Banen var så krevende som en ville ha den. Her var det bare å velge. Sekretariatet fungerte perfekt. Her kom resultatene raskere enn i selveste NM. Det var kiosk, der en kunne kjøpe det en ønsket seg i fra middag til sjokolade. 

Vi er imponert og Tusen takk til alle dere som lagde dette arrangementet for oss.

TGL Gratulerer

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar