Fylkesmesterskap 2012

Fylkesmesterskap Troms 2012 er avholdt og det jeg, (ikke tilstede), har hørt er at det var ett flott arrangement. Meget dyktige arrangører der det var Jørgen med Maiken som sin høyre hand og ikke minst Balsfjord sau og geit som sto for arrangementet. Litt vanskelige forhold der det krevde sin hund med litt kranglete sau i enkelte ekvipasjer. 

Vi hadde med en deltager fra Nordland som vant innledende i FM, klasse 3 søndag og klasse 1 søndag. Finn Engan, heiter han og vi regner med å se mye til denne lovende unge mannen.

Siden det var FM fikk ikke Finn delta i finalen. så der Ble det storeslem til John E. Johansen med 1 og 2 plass, med hhv. Beth og Todd. Anita tok en flott tredjeplass med Tobben og Ken Are kom på 4 plass. 

Beste unghund var Balto og Georg. 

Søndagen Var det igjen Finn som var best, og han og Hans Inge hadde nesten annenhver hund hadde det ikke vært for Ellen og Easy som sneik seg inn mellom de med en solig 3 plass. 

I klasse 1. var det igjen Finn med Jack, framfor Jørgen og Gullet på andre og Håkon og Trym på tredje. 

Kun en liten oppdummering fra en som ikke var tilstede. Sikkert detaljer som er utelatt. Se nedenfor der kommer lister, og Ikke minst flotte bilder tatt av Elisabeth Johansen. 

 Bester unghund fylkesmesterskapet 2012 ble Georg med Balto 🙂 Gratulerer!

 Anita og John, 3, 2 og 1 plass på fylkesmesterskapet.

 FM

 Klasse 1, Søndag

 Klasse 3, søndag.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar